الکترو موتور و گیربکس

موتور -گیربکس

فروشگاه صنعتگری با تجربه چندین ساله در زمینه استفاده از الکترو موتور و گیربکس های مختلف تصمیم به قرارداد با نمایندگی های اصلی الکترو موتور های با برند موتوژن ،ییلماز، گاماک ،زیمنس،و گیربکس های ما مارکهای ایرانی و ایتالیایی و اروپایی با گارانتی یک ساله و خدمات پس از فروش را برای مشتریان اماده ارسال می باشد.

الکتروموتور,الکتروگیربکس,موتور موتوژن,قیمت الکترو موتور,نمایندگی الکترو موتور

زیرشاخه ها

  • الکترو موتور

    الکترو موتور

    در صنعت اجزای بسیار زیادی وجود دارد که در کنار هم چرخه ی صنعت را به گردش در می آورند. الکتروموتور یکی از ارکان اصلی

    این اجزا در صنعت است که به عنوان یک ابزار بسیار کاربردی در مهم ترین بخش های صنعتی نقش آفرینی می کند. 

    در واقع الکتروموتورها ابزاری هستند که وظیفه تبدیل انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی دارند . الکتروموتورها با توجه به نیاز صنعت

    به آن ها ، در سه حالت به تولید می رسند که به ترتیب زیر می باشند : 

    1- حالت اول : تک فاز

    2- حالت دوم : سه فاز

    3- حالت سوم : DC

    الکتروموتور

    ولتاژ کاری

    در روی پلاک الکتروموتور ها ولتاژ نامی سیم پیچ درج شده است. ممکن است این تک عدد باشد یا ترکیب دوعدد که به صورت */** نوشته میشود. میتوان به وسیله ولتاژ حداکثر ولتاژ اعمالی را بیابیم که به وسیله آن نحو راه اندازی موتور مشخص خواهد شد. 

    طبق استاندارد های جدید برق ایران ولتاژ برق سه فاز صنعتی در برق ایران 400 ولت است. موتور های الکتریکی توانایی فعالیت تا 10 درصد ولتاژ کلاف به صورت صحیح و سالم فعالیت کنند.

    تعداد فاز کاری

    این پارامتر نشان دهنده تعداد خطوط تغذیه موتور در مرحله راه اندازی آن است. تعداد فاز موتور ها بستگی به ساختمان موتور ها دارد و موتور های قدرتمند معمولا از تعداد فاز های زیادی استفاده میکنند.

    جریان نامی

    یکی از پارامتر های در پلاک خوانی موتور های الکتریکی، درک پارامتر جریان نامی است. اگر فاز ها نا متعادل باشد یا شبکه دچار افت فشار شود، جریان آمپر نامی موتور منحرف خواهد شد. 

    نوسان ولتاژ تغذیه در فاکتور های زیر تاثیر گذار خواهد بود

    • راندمان الکتروموتور
    • تولید گرما
    • جریان مصرفی
    • عمر مفید موتور برقی

    ضریب توان

    ضریب توان، اختلاف فازی است که بدلیل خاصیت سلفی موتور بین جریان و ولتاژ ایجاد میشود. این عدد بین صفر و یک متغیر است. هر چقدر این خاصیت(سلفی) در موتور کمتر باشد این عدد به سمت 1 سوق پیدا میکند. توان راکتیو موتور به صفر نزدیک تر میشود. و راندمان موتور ها بالا میرود. 

    قدرت موتور الکتریکی

    قدرت موتور با دو نشانگر وات و اسب بخار بیان میشود. هر چه سیستم نیازمند قدرت بالایی باشد باید از الکتروموتور قدرتمند استفاده نماییم. وات چیست؟ وات با نشان k/w نشان داده میشود، و برابر 1000 ئات است. این یکا بیانگر توان خروجی موتور و توان مصرفی موتور های الکتریکی و ابزار ها استفاده میشود. هر کیلو وات برابر با 1.34 اسب بخار است.

    بازده الکتروموتور

    بازده موتور الکتریکی برابر است با توان خروجی موتور تقسیم بر توان ورودی آن در حسب در صد است. بازده موتور با درصد بیان میشود. 

    کلاس عایقی

    مقدار تحمل دمای بالا توسط سیم پیچ موتور را بر اساس استانداد های تعیین شده را کلاس عایقی مینامند. عملکرد موتور و همچنین محیط محل نصب موتور در دمای موتور مهم خواهد بود. کلاس عایقی موتور به صورت یک حرف لاتین بر روب پلاک موتور درج میشود. برای درک بهتر موضوع باید بدانید که کلاس عایقی f عمر نامی بلندی در دمای راه اندازی مشخص نسبت به کلاس c دارد.

  • گیربکس

    آشنایی با گیربکس

    از دیگر ابزار های مورد نیاز در صنعت گیربکس میباشد.گیربکس وسیله ای جهت انتقال نیروست که وظیفه آن انتقال قدرت وگشتاور میباشد.

    مکانیسم کارکرد این وسیله به این صورت میباشدکه گیربکس یا جعبه دنده که مجموعه از چرخ دنده هاست،گشتاور را از منبع دریافت و

    با مبدل ساختن آن به گشتاور و سرعت موردنیاز، آنرا به مصرف کننده انتقال میدهد.به تعبیر دیگر گیربکس توانایی تبدیل سرعت به گشتاور

    یا قدرت را دارا بوده و به ازای کاهش دور موتور قدرت آنرا افزایش میدهد.

    گیربکس اس ان

    کاربرد وگستره گیربکس در صنایع:

    از کلیه گیربکس ها در صنایع مختلف میتوان استفاده کرد. از جمله آنها میتوان صنایع سیمان، مس و فولاد،کاشی وشیشه و سرامیک،صنایع

    غذایی،صنایع نظامی،صنایع نفت وگاز وپتروشیمی،صنایع بسته بندی و شیشه پرکنی،صنایع شیمیایی، صنایع آب وفاضلاب، صنایع داروسازی،

    صنایع ماشین سازی، صنایع پلاستیک، صنایع معدن، صنایع چوب و کاغذ، صنایع مکانیک،صنایع دریایی، صنایع تولید روی و سرب، کانوایر و

    نوار نقاله ها، کمپرسورها، میکسرها، بچینگ ها، دمنده ها، سیستم های انتقال مواد، نورد، سنگ شکن، آسیاب ها، رولینگ، وینچ ها و کروه ها،

    ماشین آلات و بالابر های ساختمانی، جرثقل های سقفی، رستوران های گردان و شهربازی ها، حمل و نقل، تابلوهای تبلیغاتی، دمنده ها و

    هواکش ها، دستگاه های خطوط شستشو، توربین های بادی، بلوک زن ها و ... اشاره کرد.

    گیربکس کتابی

    برندهای تجاری گیربکس ها:

    از جمله برندهای گیربکس میتوان به Motovario، Siemens flender، Yilmaz ، Sewjie، Rossi، Transtech، Siti، Reggiana، Brevini، Bonfiglioli،

    ایران ، پارس و ..... اشاره کرد.

    اطلاعات درج شده روی پلاک گیربکس 

    لوگوی شرکت سازنده

    در اولین نگاه لوگوی شرکت سازنده به چشم استفاده کننده میخورد. 

    سریال جعبه دنده

    در ادامه شماره سریال جعبه دنده نوشته شده است. این سریال برای سفارش مجدد به سازنده یا  برای درخواست پشتیبانی و تعمیر نوشته شده است. به وسیله این کد در زمان بروز مشکل یا سفارش مجدد تنها با اعلام کد گیربکس سازنده به راحتی میتواند با شرکت سازنده ارتباط برقرار کرد.

    تاریخ تولید و عرضه

    در جعبه دنده های با کیفیت تولید شده توسط برند های معتبر تاریخ تولید جعبه دنده به دقت روی پلاک درج میشود.  به وسیله این تاریخ میتوان استوک یا مصرفی بودن گیربکس و سایر اطلاعات دسترسی پیدا کرد.

    قدرت جعبه دنده

    قدرت گیربکس که با با نماد کیلو وات یا اسب بخار نشان داده میشود. هر کیلو وات برابر با 1.34 اسب بخار است  بر همین اساس میتوان گیربکس مناسب برای سیستم خود را انتخاب و نصب و استفاده کرد.

فیلترهای فعال