بالابر قیچی مدل W

( GYCHILIFT )

بالابر قیچی مدل W

این مدل از بالابر با داشتن دو مرحله بازشونده قابلیت دسترسی به ارتفاع بیشتری نسبت به مدل ساده مورد استقبال مشتریان فروشگاه صنعتگری میگیرد. ارتفاع بیشتر، قیرت لیفت بالا، طراحی آکاردئونی شکل دستگاه موجب اشغال فضای فوق العاده کم نسبت به سابر بالابر ها است.

0 تومان بدون مالیات.

بالابر قیچی مدل W

بالابر مدل W برای مکان ها و استفاده کنندگانی طراحی و تولید میشود که نیازمند انتقال ابزار در ارتفاعات بیشتر هستند. شکل قیچی مانند این دستگاه موجب شده این دستگاه دارای استحکام بسیار بالایی در لیفت و بالابردن داشته باشد.منبع نیروی حرکتی دستگاه هیدرولیک بوده و عمر مفید این سیستم ها برای همه صنعتگران روشن است.

مشخصات کلی : قابلیت حمل تا 5 تن، دسترسی تا 5.9 متر ، قابلیت سفارش در ابعاد و اندازه های مختلف

جنس بدنه بالابر :

بدنه بالابر های قیچی در 90 درصد مواقع از جنس آهن ST37  تولید و عرضه میشود. در مواقع خاص که بالابر در محیط مرطوب و در معرض آب قرار میگیرد از فلز گالوانیزه استفاده میشود. برای استحکام مورد کافی جوشکاری و اتصالات این دستگاه به صورت تخصصی انجام میشود. آهن ST37 به دلیل درصد کربن بسیار کم از قابلیت جوش پذیری قابل توجهی برخوردار است. همچنین این فلز از تنش تسلیم بالایی برخوردار است. این نوع آهن از شکل پذیری مناسب نسبت به نوع ST52 دارد. و تمامی بالابر های ارائه شده توسط فروشگاه اینترنتی به صورت تخصصی طراحی و تولید میشوند.

کفی بالابر :

ورق کفی بالا بر بسته به نوع استفاده میتواند از بالابر میتواند به صورت صاف یا آجدار انتخاب شود. کف بالابر نیز میتواند بر حسب سفارش مشتری به صورت گالوانیزه، استیل یا آهن ساخته شود.

کف آجدار : در بالابر هایی که باید از سر خوردن محصول یا نیروی انسانی جلوگیری شود و محل انجام عملیات ممکن است بر اثر برخورد آب یا ها ماده دیگری لغزنده شود باید از ورق های آجدار برای ساخت این بالابر ها استفاده شود. ضخامت ورق های آجدار مختلف است و با توجه به وزن بار حمل شونده به تهیه ضخامت ورق توجه کرد. ورق های آجدار آهنی در بازار به صورت عمده از جنس ST37-44-52 موجود است. اما با توجه به شکل پذیری بهتر و مقاومت قابل قبول جنس ST37 معمولا از این جنس استفاده میشود.

       

جک هیدرولیکی :

مکانیزم بالابر های قیچی بدین صورت است که به وسیله سیستم هیدرولیکی به سمت بالا حرکت میکند. جک های هیدرولیکی توانایی لیفت وزن بالا به وسیله نیروی مصرفی کمتر دارند. در بالابر های قیچی از جک های یک طرفه برای عمل بالابری استفاده میشود و در مرحله برگشت از فشار خود روغن برای پایین آمدن استفاده میشود.به صورت خلاصه باید گفت که جک های یک طرفه  تنها توانایی بلند کردن شی سنگین یا بار را دارند و هیچگونه نیرویی برای برگشت بالر به پایین وجود ندارد.

پاور پک یا یونیت هیدرولیکی :

جز اصلی سیستم هیدرولیک در بالابر های قیچی، یونیت های هیدرولیکی هستند. این ابزار ها از سه جز اصلی به ترتیب الکتروموتور، پمپ هیدرولیکی و مخزن استفاده میشود.کاربرد یونیت های هیدرولیکی در این سیستم این است که سیال داخل مدار را با فشار بسیار بالا در داخل سیلندر های هیدرولیکی است.

مخزن هیدرولیک : این قسمت برای نگهداری روغن در داخل آن تعبیه شده است. 

پمپ هیدرولیک : پمپ هیدرولیک جهت محرک سیال در حال جریان در مدار قرار گرفته است.

موتور الکتریکی : موتور الکتریکی برای ایجاد انرژی مورد نیاز فعالیت یونیت هیدرولیک استفاده میشود. از موتور های جریان تناوبی برای راه اندازی یونیت های هیدرولیکی استفاده میشود.

شیر فشارشکن : شیر های فشار شکن مکانیزم تبدیل فشار های بالا و متوسط به کم هستند. در مرحله دوم شیر های فشار شکن ثابت کننده فشار سیال در مدار هستند.