بتونیر 250 لیتری دنده زیر

( 12 )

بتونیر 250 لیتری دنده زیر

میکسر بتونیر  250 لیتری مدل ss12 تهران کار (خلاطه 250 لیتری مخصوص بتن با ضخامت بدنه 3 میلی و الکتروموتور 3 اسب بخار و چرخ های پیکانی استوک با بدنه پروفیل های 3 میلی و گارانتی خلاطه ها دارای یک سال

مشخصات فنی محصول

31,000,000 تومان بدون مالیات.

زمان تحویل 2 روز کاری میباشد.

10 قلم

تعریف بتونیر 250 لیتری دنده زیر

بتونیرها در صنعت ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرند که اگر بخواهیم به طور کلی به توضیح این محصول بپردازیم ، باید گفت که بتونیرها درواقع همان همزن یا میکسر  یا ملات سازی هستند که به وسیله آن می توان به تولید بتن در ظرفیت های مختلف پرداخت. نام هایی که از این دستگاه بردیم ، در مناطق مختلف از اصطلاحات گوناگونی برای نام این دستگاه استفاده می شود که به برخی از آن ها اشاره کردیم. ظرفیت 250 لیتری از این دستگاه جزو کاربردی ترین ظرفیت هایی است که در صنعت استفاده می شود. به طور کلی می توان در دو نوع مختلف از این دستگاه را استفاده کرد :

  • بتونیر برقی 250 لیتری
  • بتونیر دیزلی 250 لیتری

مشخصات فنی بتونیر 250 لیتری دنده زیر

موتور تک فاز و سه فاز موجود می باشد

بدنه از ورق3میلی به صورت ضد سایش

تایر های پیکانی دو عدد با رو کش استوک

گیربکس حلزونی برای تخلیه میکسر (برای فرمان میکسر) به صورت خیلی نرم فرمان گوچک و شبیه به

هیدرولیک بدون نیاز به قدرت بیشتر

شاسی از ناودانی و پروفیل با ضخامت 3 میلی به صورت مستحکم

شستی قطع و وصل دستگاه به صورت نصب بر روی بتونیر

گارانتی یک ساله و خدمات پس از فروش 5 ساله

بتونیر 250 زیربتونیر 250

کارایی خلاطه یا بتونیر

بتونیر ها معمولا در پروژه هایی قابل استفاده می باشد که دسترسی به بتن اماده جهت خرید وجود ندارد و یا امکان خرید وجود نداشته باشد اینگونه پروژه ها مجبور به استفاده از بتونیر هستند که معمولا این بتونیر یا خلاطه ها راحت ترین روش برای مخلوط کردن بتن می باشد درسته که کیفیت بتن دستگاه خلاطه نسبت به بتونیر پایین می باشد ولی باشد در نظر گرفت که سرعت تولید بتن نسبت به مخلوط کر دن به صورت دستی زیاد و کیفیت نسبت به دستی بالا می باشد این بتونیر ها معمولا به دو صورت ساخته می شود که یکی از مدل ها دنده کمر و دیگری دنده زیر می باشد تفاوت بیتن دنده کمر و دنده زیر در دنده ای که استفاده شده می باشد و از نظر کیفیت تولید بتن هیچگونه تفاوتی ندارد البته ناگفته نماند که این خلاطه ها امکان انتقال به صورت وصل کردن به ماشین وجود دارد و می توان توسط یک کشنده دستگاه را از یک مکان به مکان دیگر انتقال داد. درواقع می توان گفت که به وسیله بتونیرها می توان مواد اولیه ای چون : سیمان ، شن و ماسه و آب و... را به بتن تبدیل کرد. بتن به دست آمده توسط این دستگاه از کیفیت بالاتری نسبت به نمونه دستی آن دارد و نیز وقت و نیروی کمتری را برای تولید بتن طلب می کند.               

اجزای اصلی بتونیر 250 لیتری دنده زیر

اجزای بتونیر

1- بدنه ی دیگ

2- دهانه داخلی دیگ بتونیر

3- شاسی بتونیر

4- چرخ های روکش دار لاستیکی

5- فرمان گیربکسی جهت تخلیه بتن

6- دنده زیر عامل چرخاننده دیگ 

7- الکتروموتور

 ظرفیت های مختلف بتونیرها 

             

بتونیر یا خلاطه در حجم های مختلفی چون 300 لیتری ، 500 لیتری ، 750 لیتری و 1000 لیتری ساخته می شود که البته هرچه ظرفیت آن کمتر باشد میزان کیفیت بتن حاصله بسیار بیشتر می باشد. مصالحی که درون دستگاه ریخته می شود تماما دستی بوده و توسط نیروی دست انسانی صورت می گیرد در نتیجه باید دقت بیشتری در میزان استفاده از مواد انجام پذیرد. همانطور که گفته شد بتونیرها در دونوع دنده کمر و دنده زیر در دسترس می باشند که تنها تفاوت این دو نوع در میزان صدای تولید شده هنگام کارکرد دستگاه می باشد که این صدا در نوع دنده کمر نسبت به دنده زیر بیشتر است. موتور به کار گرفته شده برروی این دستگاه ها به صورت های برقی ، بنزینی و نیز دیزلی در دسترس می باشد که طبق سفارش مشتری در نظر گرفته می شود. 

مشخصات فنی بتونیر 250 لیتری

مشخصات فنی بتونیر250

این نوع از دستگاه های بتونیر به دلیل کاربرد بالایی که دارند ، همیشه در دسترس هستند و قطعات جانبی آن ها به راحتی در دسترس می باشد و می توان به راحتی پیدا کرد. از طرفی فضای کمتری اشغال می کنند و جا به جایی  و حمل و نقل آن ها آسان تر می باشد. بتنی که توسط این ظرفیت از دستگاه تولید می شود ، بسیار با کیفیت می باشد و مقاومت بالایی دارد. 

منبع تغذیه بتونیر چیست

این دستگاه همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم ، به دو صورت برقی و دیزلی قابل استفاده می باشد که در نوع برقی الکتروموتور عامل گردش دیگ می شود و نیز در نوع دیزلی موتور بنزینی یا گازوئیلی . در اثر گردش دیگ به دور خود مقدمات تولید بتن فراهم می شود . در صورت اینکه بتونیر نوع تک فاز مدنظر باشد ، قدرت 2 اسب بخار برای این دستگاه کافی می باشد و در صورت استفاده از نوع سه فاز ، الکتروموتور 3 اسب بخار به کار می رود. همچنین برای بتونیرهای نوع دیزلی استفاده از موتورهای 5 یا 8 اسب کافی بوده و بیشترین کاربرد را در این بین دارند. 

مشخصات  دیگ بتونیر 250 لیتری

دیگ دستگاه مهم ترین نقش را در ساختار کلی این سیستم ایفا می کند ، به طوری که وظیفه اصلی همزدن مواد برعهده همین بخش است و لذا مهم ترین اجزای تشکیل دهنده دستگاه نیز همین قسمت است. معمولا ضخامت ورق دیگ 4 میلی متر درنظر گرفته می شود و استفاده از ضخامت های بیشتر ریسک بزرگی به شمار می رود. زمانیکه ضخامت ورق افزایش می یابد وزن دیگ نیز افزایش می یابد و به هنگام گردش به دور خود ، ریسک آسیب زدن به موتور خیلی زیاد می باشد و حتی ممکن است دنده قدرت گرداندن این وزن از درام را نداشته باشد. پس این مسئله باور غلطی است که تصور میشود ضخامت 4 میل برای ساخت دیگ بسیار ضعیف است.

مقالات مرتبط